Ostatní články

Křest knihy 6x o investování a tradingu

V sobotu proběhla konference Money Expo, které se Quastic také zúčastnil. Bylo to fajn z mnoha ohledů – potkali jsme se s klienty, partnery, po delší době jsem měl zase pár přednášek v ČR. V první řadě díky Michalovi Stiborovi za skvělou organizaci, měl to opravdu dobře udělané! A také všem kolegům, obvzlášť Kornelovi Mazurovi, který připravil přednášku na téma stock pickingu, kterému se společně již pár let věnujeme.

Mimo přednášek proběhla ještě jedna akce, v historii Money Expo nejspíše první svého druhu – křest knihy. Měli jsme tu čest pokřtít knihu, kterou jsme napsali společně s kolegy. Pojmenovali jsme ji výstižně 6x o investování a tradingu a jak už název napovídá – obsahuje 6 částí, věnovaných investování a tradingu :).

Pro nás je to velmi důležitý krok. Rozhodli jsme se totiž napsat unikátního průvodce, který vás provede různými trhy, pomůže vám zorientovat se v burzovní džungli a vybrat si směr, který vám sedne.

Na křest nakonec dva autoři bohužel nedorazili. Elena Lindišová onemocněla a David Puchýř sice dorazil, ale kvůli náhlým událostem v rodině musel jet domu dříve, než ke křtu došlo.

Ti co byli na křtu přítomni, Jakub Bezděkovský, Jan Kaška, Jan Rohrbacher a Zdeněk Zaňka, řekli každý něco málo o své kapitolé a já jsem ještě dodal, proč jsme vlastně knihu vydali a na co se můžete dále těšit.

Na konferenci jsme vezli první várku express vytisknutých 200 kusů knih. Na konci Money Expo knih už zbylo jen pár, většinu si rozebrali majitelé PRO a VIP lístků (knihu měli v ceně) a nebo si ji ostatní koupili. Ale nebojte, hlavní várka dorazí tento týden a tak se dostane na všechny.

Pro ty co nebyli na money expu a neměli tak možnost knihu získat na místě, jsme již spustili online prodej za přátelskou cenu 199 Kč / 10,9 EUR včetně poštovného. Knihu chceme dostat mezi obchodníky i neodbornou veřejnost, proto jsme cenu nastavili rozumně. Naším cílem není na tom vydělávat, ale předat kvalitní informace.

Ještě dodám, že kniha má celkem 204 stran, je plnobarevná, v profi sazbě a je opravdu nabitá informacemi – žádná omáčka, snažili jsme se jít rovnou k věci, ať je vám kniha co nejvíce přínosná!

Objednávat můžete zde!

Dejte nám pak vědět, jak se vám kniha líbila, ohlasy máme zatím velmi pozitivní, což nás těší!

Já sám jsem vášnivý čtenář a těším se, až se spolu „potkáme v knize“!